Monday, August 15, 2011

UPDATE 15 AUGUST


Hi Gorgeous ! Jom cuci mata dan bershopping di Alice's Wardrobe!
Harga termurah ditawarkan kepada you all!
Yang pasti, semuanya cantik-cantik belaka!

Untuk panduan kod,

TS = Tshirt
DR = Dress


Update kali ni, all below RM20 and INCLUDED POSTAGE!



Code : DR 1
Price : RM20 INCLUDED POSTAGE
Size : S, M, L
Colour : Reddish orange
"Kain stretchable. cantik sangat baju ni. Never worn."

SOLD





Code : DR 2
Price : RM20 INCLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Pink
"cantik sangat! boleh buat untuk menghadiri majlis seperti prom night atau dinner.
sayang nak jual tapi tak muat nak pakai. Never worn."






Code : TS 3
Price : RM17 INCLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Pink
"sayang nak jual sebab cantik sangat. tak pernah pakai sebab warna pink."







Code : TS 4
Price : RM12 INCLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Black
"cantik tapi ada style jaring-jaring di bahagian lengan dan belakang."






Code : DR 3
Price : RM17 INLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Soft Blue
"stylo baju ni. sesuai untuk mereka yang gemarkan gaya sempoi."






Code : DR 4
Price : RM20 INLUDED POSTAGE
Size : S, M, L
Colour : Pink
"termasuk inner putih. cantik giler baju ni. Never worn this."

SOLD




Code : TS 5 (Checkered shirt)
Price : RM17 INCLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Pink
"baju yang paling i loike!"

SOLD




Code : TS 6
Price : RM20 INCLUDED POSTAGE
Size : S, M, L
Colour : Grey
"stylo giler baju ni. Never worn."






Code : TS 7
Price : RM17 INCLUDED POSTAGE
Size : S-M
Colour : Black
"corak baju ni cantik. Worn once only"






Code : TS 8
Price : RM12 INCLUDED POSTAGE
Size : S-L
Colour : Brown
"baju ni agak labuh tapi fit. kain stretch"

SOLD

p/s: baju-baju yang dijual adalah limited edition. hanya sehelai sahaja setiap satu.

Sale! All RM15 INCLUDED POSTAGE! Grab it Now !!

6 comments:

ctk said...

adew jual lg x?sila bls kt shout ct..

Princess Ezzah said...

Brape lme mse phantaran?

Ezzattie said...

sehari aje. after payment, sy pos terus.

Princess Ezzah said...

Nak bank in kat spe ni? Takde no acc pon. Sye dah order tp tak tau nak byr camane

Princess Ezzah said...

Nak bank in kat spe ni? Sy dah order tp tak tau nak buat payment camane

Ezzattie said...

inbox fb sy k. http://facebook.com/zatiecatalyst

nanti sy gtau info ^^